School voor gymnasium, atheneum, havo

School blijft open. Lessen gaan door!

02
november
2023

Zoals in het eerder gepubliceerde weerprotocol is aangegeven, blijft de school bij code oranje open. Er is op dit moment geen aanleiding om maatregelen te treffen. Uiteraard blijven we de situatie nauwlettend volgen

School blijft open. Lessen gaan door!

Uit het protocol:

Code OranjeDe school is in principe gewoon open en de lessen gaan door, maar de schoolleiding is zeer alert op de situatie. Als er door de weeromstandigheden toch gevaarlijke situaties ontstaan dan kunt u als ouder/verzorger zelf ook besluiten om uw kind niet naar school te sturen. Laat het ons dan wel weten. Als school constateert dat de situatie niet veilig is dan sturen wij een bericht via de mail en komt er een bericht op onze website.

 

Code RoodDe school is gesloten en alle lessen worden afgelast. Als de weersituatie tijdens openingstijden naar Rood verandert dan vangen wij de leerlingen in school op. We vragen u om tijdens code rood niet de straat op te gaan om uw kind op te halen, dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en onrust in de school. Mocht ophalen toch nodig zijn ontvangt u hiervan bericht.