School voor gymnasium, atheneum, havo

Belangrijke weermelding: Storm Isha

21
januari
2024

Beste leerling en ouder/verzorger,

We willen jullie op de hoogte brengen van de aankomende storm Isha. Volgens de laatste voorspellingen wordt het zwaartepunt van de storm verwacht tussen 02:00 en 08:00 uur. Het KNMI geeft daarvoor code oranje aan.
Mochten er wijzigingen optreden in de situatie, dan zullen we deze direct melden op onze website. Blijf op de hoogte van de laatste updates door onze website regelmatig te checken.

Belangrijke weermelding: Storm Isha

Lees hieronder ons weerprotocol:

De schoolleiding houdt het weer in de gaten, maar heeft hiervoor geen speciale middelen. Een verandering van de weercode wordt niet vooraf met ons gedeeld en ook weten we niet eerder dan u wanneer deze wordt opgeheven. Het weer is onvoorspelbaar. Het is belangrijk dat u als ouder/ verzorger het weerbericht ook goed in gaten houdt en dat u de veiligheid van u en uw kind in acht neemt. De school zal te allen tijde leerlingen binnen haar mogelijkheden opvangen. Wanneer het weer het niet toelaat en het niet veilig is om over straat te gaan zal u door de school ook niet gevraagd worden uw kind op te halen.Code Geel De school is open en de lessen gaan gewoon door.Code OranjeDe school is in principe gewoon open en de lessen gaan door, maar de schoolleiding is zeer alert op de situatie. Als er door de weeromtandigheden toch gevaarlijke situaties ontstaan dan kunt u als ouder/verzorger zelf ook besluiten om uw kind niet naar school te sturen. Laat ons dat wel even weten. Als school constateert dat de situatie niet veilig is dan sturen wij een bericht via de mail en komt er een bericht op onze website.Code RoodDe school is gesloten en alle lessen worden afgelast. Als de weersituatie onder schooltijd naar Rood verandert dan vangen wij de leerlingen in school op. We vragen u om tijdens code rood niet de straat op te gaan om uw kind op te halen, dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en onrust in de school. Mocht ophalen toch nodig zijn ontvangt u hiervan bericht. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via:janvanegmond@psg.nl of 0299 421274Met vriendelijke groet,