School voor gymnasium, atheneum, havo

JEL+ Magazine

Wij zijn JEL+ Magazine! Helemaal voor én door leerlingen van het Jan van Egmond Lyceum. Heb je talent voor schrijven, bijzondere interesse voor media en communicatie of misschien zelfs voor fotografie en film? Sluit je dan aan bij onze redactie. 

Tips of ideeën?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe interessante onderwerpen. Ken je iemand met een bijzonder talent? Heb je iets bijzonders meegemaakt? Of gaat er iets gebeuren waar wij zeker over moeten schrijven? Geef het aan ons door!

Leuke uitspraak gehoord? 

Heb jij een leuke uitspraak gehoord van een docent? Of misschien wel een medeleerling? Geef het aan ons door dan kunnen wij deze gebruiken in onze uitspraken rubriek. 

Wil jij ook bij de crew?

Bij het JEL+Magazine zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leerlingen die ons team willen versterken. Heb je interesse in schrijven, vormgeven, tekenen of fotograferen, meld je dan bij ons aan!

Heb je een tip of een een idee? Heb je een leuke uitspraak gehoord? Of sluit jij je graag aan bij onze redactie? Gebruik dan het contactformulier onderaan deze pagina. 

De nieuwste JEL+ video's: 

Jan van Egmond voor Africa Family Foundation:

JEL Wintersport:

JEL Saalbach:

 

JEL Ardennen excursie:


Lees de laatste nummers: 

Ga voor oudere nummers naar het archief.

Contact JEL+ Magazine

Heb je een tip of idee? Een goede uitspraak gehoord? Of wil je deel uitmaken van onze crew? Neem dan via dit formulier contact met ons op. 

Als je een uitspraak instuurt, vermeld dan ook even de naam van de docent of de leerling die de uitspraak deed. 

Dankjewel!

  • Gebruik bovenstaand veld om de tip, de uitspraak of jouw aanmelding voor de crew te noteren.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.