School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

Lyceo (huiswerkbegeleiding)

Even voorstellen...

Namens Lyceo stel ik me graag aan u voor. Mijn naam is Avalon de Vriendt en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator van Lyceo op de Purmerendse Scholengemeenschap. Ik heb mijn master Klinische Psychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Door middel van persoonlijke aandacht en oog voor de kwaliteiten van de leerlingen hoop ik het zelfvertrouwen van de leerlingen te laten toenemen en ze laten presteren naar hun eigen kunnen. Ik zie er naar uit om met deze begeleiding de leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. Hiervoor heb ik contact met leerlingen, ouders maar ook de school. Bel mij gerust voor meer informatie of om kennis te maken.

Huiswerkbegeleiding: Lyceo (www.lyceo.nl) biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan voor leerlingen van de PSG. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen. Wij helpen leerlingen hun huiswerk effectiever te maken door het aanleren van duurzame studievaardigheden. Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo helpt hierbij. Leerlingen hebben hierdoor minder stress, meer vrije tijd en betere cijfers. Lyceo biedt de huiswerkbegeleiding voor twee, drie of vier dagen aan van 15:00 uur tot 18:00 uur. De dagen en tijden zijn uiteraard in overleg.

Bijles: wanneer uw kind moeite heeft met een schoolvak of achterloopt met de lesstof kan bijles daarbij helpen. Door meer persoonlijke aandacht groeit het zelfvertrouwen en kan uw kind beter presteren. De bijlessen worden gegeven op school en door een vaste begeleider.

Examentrainingen: Door de stof te herhalen en te kijken waar de leerling moeite mee heeft, zorgen we ervoor dat de leerling de examenstof goed beheerst. De examentraining vindt op de school plaats en duurt twee of drie aaneengesloten dagen en wordt gegeven door examentrainers die een intensief trainingstraject bij ons doorlopen hebben. Er wordt gewerkt in kleine groepen (1 trainer op 7 leerlingen) en mét door Lyceo ontwikkelde examenbundels.

Het Lyceo Examenjaar: Echt het maximale uit het examenjaar halen? Tijdens Het Lyceo Examenjaar helpen we de leerling met een op maat gemaakt programma van coaching, huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentrainingen. Met meer zelfvertrouwen en goede cijfers als gevolg. De leerling kan op elk moment van het jaar instappen en het wordt op de school gevolgd.

Brugklasworkshop: Lyceo organiseert workshops voor brugklassers die goed voorbereid aan het vervolg van hun schoolcarrière willen beginnen. De workshop wordt op de school zelf gegeven.


Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding, bijles of begeleiding voor examenleerlingen kunt u bij mij terecht. U kunt mij telefonisch bereiken op: +31630038907 en per e-mail via: avalon.devriendt@lyceo.nl

Op www.lyceo.nl/lyceo-purmerend-purmerendse-scholengroep vindt u uiteraard ook meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.