School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

Open Huis Jan van Egmond Lyceum

01
februari
2022

Open Huis Jan van Egmond Lyceum

Open Huis Jan van Egmond Lyceum

Open Huis op dinsdag 1 en woensdag 2 februari:

 

Op deze dagen organiseren we ons Open Huis. Vanwege de maatregelen rondom Corona ziet dat er ook dit schooljaar anders uit dan we gewend zijn.

Voor iedereen die interesse heeft, organiseren we een livestream die vanuit huis te volgen is. Je kunt dan lessen volgen, vragen stellen aan leerlingen en docenten of de schoolleiding even aan de tand voelen. Er zal ook een razende reporter zijn die de lokalen en medewerkers kort zal belichten. Zo hopen we dat je een goed beeld kunt vormen van onze school. Deze livestream is het beste te volgen op de computer of laptop. De link naar de livestream wordt hier gepubliceerd op onze website. 


De livestream is gesloten

 

Daarnaast is het mogelijk om je als ouder met maximaal één kind in te schrijven voor een korte rondleiding door de school in kleine groepjes om toch even de lokalen en de extra’s van onze school te zien. We hopen dat de maatregelen het blijven toestaan.

 

De tijden zijn als volgt:

 

1 februari 2022:

  • Rondleidingen: 15:00-18:15uur
  • Online Open Huis: 19:00-20:30uur

 

2 februari 2022:

  • Rondleidingen: 16:00-19:15uur
  • Online Open Huis: 20:00-21:30uur.

 

Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 28 januari 2022 9:00uur en vol=vol.

 

Tenslotte organiseren we voor de leerlingen van groep 8 meeloopmiddagen. Zij kunnen zich inschrijven en kennismaken met ons gebouw, onze docenten en alvast een paar lessen volgen.

 

Meer info over het Jan van Egmond Lyceum is nu te bekijken op de pagina "Online open dag".