School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

Sportklasuitje Poldersport Uithoorn

Dinsdag 25 juni ging sportklas 2 naar Poldersport Uithoorn. Om 9.30 zouden we gaan vertrekken vanaf de bowlingbaan maar dat werd uiteindelijk 9.44. Het was ongeveer 45 minuten rijden en we gingen met de bus.

Sportklasuitje Poldersport Uithoorn

Het was die dag erg mooi weer, namelijk 35 graden. Toen we eenmaal aangekomen waren gingen we eerst naar de kantine, alles was buiten en het zag er gezellig uit. In de kantine werd uitgelegd wat we gingen doen en er werden groepjes gemaakt. Tot de pauze deden we activiteiten boven het water, we werden dus niet nat. In mijn groep gingen we eerst op een boot en moesten we zo snel mogelijk naar de boei roeien en terug. Hierna gingen we een soort van karten maar je moest zelf trappen. We zijn onder andere ook in een soort water ren rad gegaan en een activiteit dat je in een box moet gaan en dan moest je leunen naar voren en de stok pakken die iemand aan je gaf en deze moest je doorgeven. Om 12 uur hadden we pauze en daarna gingen we activiteiten boven het water doen. Eerst gingen we een survival parcours doen. Je moest aan een stok hangen en dan roetsjte je naar beneden in een net. Nu gingen we een parcours boven het water doen, er vielen veel mensen in het slootwater. Na het parcours gingen we aan trapezes en touwen hangen om vervolgens over het water heen te gaan. Dit hebben we de hele middag gedaan bij verschillende soorten activiteiten. Het laatste activiteit was een buikschuifbaan.

Na alle activiteiten te hebben gedaan ging iedereen douchen en wat eten. Om 15.45 ging iedereen weer in de bus op weg naar huis.

Het was een hele leuke dag!