School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

JEL Musical op 28 en 29 juni! (TIJDLOOS)

21
juni
2022

Dit jaar is er ter ere van het honderd-jarig bestaan van de school weer een musical voor het goede doel. Door leerlingen gemaakt: script, liedjes én dans.

De musical kost €7,50 (contant betalen bij entree) en de opbrengsten gaan naar het goede doel (AFF; Africa Family Foundation).

Tickets voor 28 juni en/of 29 juni zijn hier te reserveren: https://guestli.st/717555

Hoi allemaal!

Wij als leerlingen van het Jan van Egmond hebben weer een musical voorbereid. Helemaal zelf geschreven en geregisseerd. We hebben audities gehad en in de eerste repetitie deden we spelletjes om als cast elkaar beter te leren kennen. Nu oefenen we 1 keer per week, iets meer als dat nodig is. Leerlingen uit allerlei verschillende jaarlagen doen mee, sommigen die altijd al een acteerrol wilden en anderen die nooit gedacht hadden mee te doen maar het enorm leuk vinden. Hier is de poster te zien, met de titel "TIJDLOOS". Allerlei verschillende stijlen te zien in deze musical! De voorstellingen zijn 28 en 29 Juni, 's avonds en op school (om in het thema te blijven). De opbrengsten gaan naar het goede doel. We hopen jullie allemaal snel te zien en dat jullie ons harde werk helemaal de moeite waard maken! Tickets zijn te reserveren via: https://guestli.st/717555 .

Hopelijk tot dan!

Scenario: Karlijn de Gans en Sophia de Vries
Regie: Michelle de Boer en Lynn Dijkhuizen
Productie: Karlijn de Gans, Melanie Stokman en Marit Tump
Muziek: Karlijn de Gans en Sophia de Vries
Dans: Angelina Atmar, Bregt Roeleveld en Lisan Tump