School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

Online open dag voorbereidingen

27
oktober
2020

De kans is heel groot dat we straks geen open dag kunnen houden in de school. Dat is afhankelijk van de coronamaatregelen die dan gelden.

Het Jan van Egmond Lyceum werkt aan online open dag

Als het niet door kan gaan is dat heel erg jammer voor leerlingen die nu in groep 8 zitten. Hoe moeten zij straks een goede keuze maken naar welke middelbare school zij volgend schooljaar willen? Speciaal voor alle leerlingen in groep 8 zijn wij nu druk bezig met het realiseren van een online open dag. Vorige week was er een filmploeg op onze school.

Wat is een online open dag?

Een online open dag is een manier om van achter je laptop, computer of telefoon alles te weten te komen van het Jan van Egmond Lyceum. Op de website van de school https://janvanegmond.psg.nl/ komt in december in het menu een knop ‘Online Open Dag’. Daar kan je filmpjes bekijken, een virtuele rondleiding en heel veel andere informatie bekijken. Ook kan je vragen stellen. Zo krijg je toch het idee dat je in de school kunt rondkijken.

 

Meeloopdagen

Er is ook een mogelijkheid om echt mee te lopen op het Jan van Egmond Lyceum. Op de meeloopdagen kun je meelopen met een aantal lessen die gegeven worden. Het Jan van Egmond Lyceum organiseert meeloopdagen op 2 december 2020 en op 20 en 27 januari 2021 en 10 februari 2021. De meeloopdagen kunnen wel doorgaan, omdat het gaat om kinderen onder de 18 jaar. Ouders kunnen helaas niet mee. Binnenkort kun je je hier via onze website aanmelden. (Door de corona-maatregelen zijn elke van deze dagen aangepast. In de Agenda (bij praktische informatie) staan de recentste data van de meeloopdagen)

Webinars voor ouders

Om ouders ook meer te kunnen vertellen over onze school organiseren we webinars. Ouders krijgen via de basisschool van hun kind een uitnodiging om deel te nemen aan deze webinar.