School voor gymnasium, atheneum, havo

Ouders van bijna-bruggers

Ook voor u is het een spannende tijd. Misschien is het al helemaal duidelijk welk advies uw kind krijgt en weet u ook al welke school het wordt. Misschien kan het nog alle kanten op. Wij proberen u alvast een goed beeld te geven van onze school.

Aanmelden klas 1 schooljaar 2024-2025
Inschrijven voor het schooljaar 2024-2025 is mogelijk tussen 25 en 31 maart 2024. Gedurende deze periode wordt een aanmeldingspagina beschikbaar gesteld. Op 25 maart vindt u hier de aanmeldknop naar het inschrijfformulier waarmee u uw kind kunt aanmelden.

Meeloopmiddagen 23-24
We organiseren voor leerlingen van groep 8 ook dit jaar een aantal meeloopmiddagen. Tijdens zo’n middag krijgt uw kind alvast een idee hoe het is om op het Jan van Egmond op school te zitten. Meer lezen en aanmelden? Klik dan hier.

Open Huis 29 en 30 januari 2024
Op maandag 29 en dinsdag 30 januari 2024 is het open huis. We laten u en uw kind dan graag onze school zien. U kunt dan kennismaken met onze medewerkers, er zijn proeflessen, demonstraties en rondleidingen. Onze huidige brugklassers vertellen graag over hun ervaringen op school. Meer weten? Klik dan hier.

Voor het gemak zetten we een aantal onderwerpen op een rijtje: