School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

Kies een PSG-school

 

  1. We zijn een openbare school: er is wederzijds respect en in de les bespreken we actuele onderwerpen. Iedereen is welkom!

  2. Het Jan van Egmond Lyceum is een brede school met een moderne havo, een eigentijdse vwo-afdeling en een sterk gymnasium.

  3. Vanaf klas 1 bieden wij de volgende leerroutes aan: havo 1, havo/vwo 1, atheneum 1 en gymnasium 1.

  4. We werken met drie talentgebieden: Sport en beweging, Beeldende kunsten en Wetenschap hebben ieder een mooie plek in de school.

  5. We helpen je met onderzoekend leren op het vwo en het gymnasium. Het Jan van Egmond Lyceum is een WON-school en maakt actief deel uit van het netwerk Wetenschap Oriëntatie Nederland.

  6. Iedere leerling in de brugklas heeft een studybuddy en in de bovenbouw is het mogelijk om colleges te volgen bij de hogeschool of universiteit. De ervaren decanen en de mentoren ondersteunen de leerlingen graag tijdens hun loopbaan.

  7. We doen meer dan leren alleen! Of het nu om klassentoernooien, muziekavonden, schoolreizen, theaterbezoek, poëzie of musea gaat. En natuurlijk is er het galabal waar je je in avondjurk of chique pak kunt showen!

AANMELDEN 2018 trans260

banner meeloopdagen

cover juni 2018