School voor HAVO, VWO (Atheneum, Gymnasium)

Kies een PSG-school

De Ouderraad vertegenwoordigt de ouders van de leerlingen. Zij vormt de schakel tussen ouders en de schoolleiding. Daarmee fungeert zij als klankbord voor de schoolleiding.
De Ouderraad behandelt en participeert in de didactische vraagstukken, Open Dagen, het brugklascadeau, de diploma-uitreiking, de samenstelling van het jaarboek voor de eindexamenkandidaten, buitenschoolse activiteiten, huisvesting en nog veel meer.

In de Ouderraad zijn ook leden (ouders van leerlingen) van de VMR (VestigingsMedezeggenschapsRaad), beter bekend als de Schoolraad, vertegenwoordigd.

De raad vergadert maandelijks met de schoolleiding over allerlei zaken die spelen, zoals vragen van ouders. Zij heeft een eigen begroting en bepaalt zelfstandig (maar altijd in overleg met de schoolleiding) waar zij het geld aan uitgeeft. Inkomsten worden verkregen uit de vrijwillige ouderbijdrage. Voor meer informatie over de ouderbijdrage verwijzen wij u graag naar het jaarboekje van het Jan van Egmond Lyceum.

Eén keer per jaar belegt de Ouderraad een speciale avond, de Algemene Jaarvergadering. Dit is een openbare vergadering. Op deze avond worden o.a. de jaarverslagen en de begroting gepresenteerd.

Contactpersonen voor de ouderraad zijn mevrouw Marjon de Jong (voorzitter) en mevrouw Annemieke Haak (secretaris), te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.AANMELDEN 2018 trans260

banner meeloopdagen

cover juni 2018